Tuesday, January 24, 2017

Marski totesi kahdessa itsenäisyyden alun miekantuppikäskyssään, ettei laita miekkaansa tuppeen ennenkun Viena ja Aunus ovat vapaina. Näin pitäisi toimia myös Suomen alkuperäkansojen etuoikeuksien suhteen asunnonsaaminen olkoon aina suomalaisen etusija verrattuna erilaisiin partalapsiin


Kuntavaaliehdokas Seppo Lehto Tampere: Piirtäkäämme asuntotuotannolle, sekä vuokrataloille seuraavat raamit: Asunnot ensisijassa ja viimekädessä aina suomalaisille. Partalapset pitää kotiuttaa kotimaihinsa, ei eläteiksemme. 
Ensisijainen velvollisuutemme on huolehtia oman kansamme tarpeista, ei toisten maiden ylipopulaatioiden räyhäjengiläisistä.Marski totesi kahdessa itsenäisyyden alun miekantuppikäskyssään, ettei laita miekkaansa tuppeen ennenkun Viena ja Aunus ovat vapaina. Näin pitäisi toimia myös Suomen alkuperäkansojen etuoikeuksien suhteen asunnonsaaminen olkoon aina suomalaisen etusija verrattuna erilaisiin partalapsiin, joita keskuuteemme on rantautunut erilaisin suurelta osin jopa puhtaasti kusetusperustein.

 

Vuodet vierivät vaan jatkamme taivalta. Kuntavaalien ajankohta vaihtunut syksyistä kevääseen ja taukoa päässyt tulemaan rapiat yli 4 tämän blogin päivityksestä, mutta sama virne naamallani jatkan tamperelaisten edunvalvojana kuten muistamme Suomen asia on myös Tampereen asia: 

Ei turvapaikkaturisteja asuntoihinmme, kiitos--------------------------------------------------------------

Seppo Lehto kuntavaaliehdokas Tampere: Kunnallisvaalit vuokra-asunnot ensisijassa suomalaisille asunnottomille, ei partalapsille ymv kusettamaan tulleille ikänsä valehteleville
----------------------------------------------------------------------------

Nyt kaikki heilaamaan huomiota oikeudenmukaisemman Suomen puolesta missä ikinä olettekaan aloitetaan huomion haku suomalaisten etuoikeuteen saada keskusta-asuntoja ja ns elintasohuijarit takaisin kotimaihinsa palauttaen Dublinsäännön perusteella vaikka Ruotsiin heti:


Bellamy-tervehdys USA:ssa eli lippuvala lipulle kansalaisuuden saannin yhteydessä:


Charlie Chaplin hei vittuilua erilaisille tahoille elokuvassa Diktaattori


 USA:n presidentti George Bush ja tiikerinpentu heilausta:


Pohjois-Korean johtajat tervehtivät:

Ylen monikulttuuritoimittajat islamia tunnustaen heilaavat Seppo Lehdon kunniaksi?


Seppo Lehto heilaa itsenäisen Viron kunniaksi 8.9.2013 Viron vapaudenaukiolla Tallinnassa:


Angela Merkel heilaa Saksan kansan tuhoa vääränlaisen mokutuksen ja islamin sallien


Seppo Lehto heilaa huomiota Tampereen teatterin portailla tuomittuna "sananvapausrikollisena" Joulun avauksen yhteydessä 2009:


Seppo Lehto heilaa Tampereen uimahallin majassa kenialaisten ja iranilaisen mattokauppiaan kanssa RKP:n edustaja heilaa paperimediassa:


Demari parlamentaarikko isä Mitro "ortodoksinatsina" heilaa kaikille Herran siunausta?


 Timo Soini heilaa James Hirvisaaren twiitissä: 

----------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------

No comments:

Post a Comment